A News

Haber ve Dergi Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 26.4 MB
  • Sürüm 1.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici TURKUVAZ HABERLESME VE YAYINCILIK

A News indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Mobil cihazınızın İngilizce haber kaynağı A News mobil uygulaması ile tanışın. İnternet sitesi ve haber kanalı olarak bildiğimiz A News artık IOS mobil cihazlarınızda yerini almak için hazır bir haldedir. Turvaz Medya Grubunun başarılı çalışmalarından biri olan A News sizlere İngilizce dilinde haber yayını yapan en başarılı mobil uygulamalardan biridir. 

Baktığımız zaman görüyoruz ki mobil haber uygulamalarının bir çoğu sadece Türkçe şekilde içerikler paylaşıyor. A News mobil uygulaması tam tersine başarılı bir şekilde İngilizce içerik paylaşarak kullanıcılarını memnun eden en aktif mobil gazetedir. Günümüzde gazete satın alıp okuma oranı oldukça düşükken mobil cihazlardan haber takibi yapma oranı daha da yüksektir. Bunun sebebi de gelişen teknolojinin mobil cihazları da geliştirmesi ve buna bağlı olarak mobil uygulamaların artış göstermesidir.

Bir çok unsurun artık mobil cihazlara yerini almasıyla birlikte gazeteler de dijital dünyadan nasibini aldı. İşimizi kolaylaştıran bu durum sayesinde mobil cihazlardan kolaylıkla gündemi takip edebilir olduk. Bu sebeple sizde A News gazetesini mobil cihazınıza taşıyabilirsiniz. 

A News indir